Tuesday, April 21, 2009

Priit San Remo EPT'l rahades!

Tänase päeva kohale tuleb teha kalendrisse märge, sest täna tehti Eesti pokkeri ajalugu. Nimelt jõudis esimest korda ajaloos ja esimese eestlasena EPT finaalturniiril rahadesse meie enda Tartu homeboy Priit. Lähemalt kronoloogiat võite lugeda mehe enda blogist. Edu igatahes kogu sealsele seltskonnale!


pildi allikas: PokerNews

Edasi siis jääme ootama TV-bubble mängu ja sealt edasi ka finaallaua kohta. Ja kui nii edasi läheb, siis PokerStars Sponsored Player tiitel võibki talle külge jääda, sest varasemast on ju teada, et lepinguid antakse suht kergelt – tuleb vaid korra midagi ära hittida ja 3 aastat muretut elu ringi reisides ja 10K buy-in turniire reklaami eest mängida polegi ju nii raske! Ja loomulikult leian, et Priit oleks selleks Eestist üks parimaid kandidaate ja eks see ole kasulik ka Pokerstarsile endale, sest Ida-Euroopa ja Eesti buum on kõigile tarvis kuidagi ometi käima tõmmata.

Konkreetse turniiri puhul tuleb eraldi vaadelda ka selle turniiri live-kajastust mille eest vastutab PokerNews. Veel eilse seisuga ei olnud ei kippu ega kõppu ega, kurat, ka chipcountingut meie kuti kohta. Õnneks meil on Svenza, kes shoutboxis seal juhendas kuidas see "hansome guy with a huge chip stack" üles leida. Ja neil õnnesus see! Igatahes on nüüd railimine Tartu mitte-ametlik rahvussport ja polegi viimasest ajast mingit nii suurt kaasa elamist (üldse Eestis) olnud. Aga kõik ju ülla eesmärgi nimel!

PS: Tervitan Eve ja kogu Olympicu töökat kollektiivi, kes nagu eile selgus on minu blogi hoolega railima hakanud! :)

1 comment:

  1. Tervitused vastu võetud!
    Soovime sulle edu pokkeris ja blogi kirjutamisel.

    ReplyDelete