Tuesday, April 7, 2009

Esmaspäevane laivi-grind

Eile sai siis hommiku poole üle pika aja kinos käidud. Mingi rahvas oli kell 12 juba kohal seal ju ikka veensid mu ära, et tuleks kah. Kohaks siis Ekraan, Tartus. Esimene üllatus oli loomulikult see, et nüüd kui Cinamon on tekkinud, siis käib seal päris palju rahvast. Ja selle tulemusena on tõusnud teeninduse kvaliteet. Kui enne vaadati kirve näoga otsa, et "mida vittu sa tahad siit?", siis nüüd oli "Tere, tänan, palun, kas midagi veel?" ja see on hea. Buyin oli 30 eeku ainult ja terve saali peale oli ainult meie seltskond. Film ise muidugi oli mingi haige värdjas multikas Tulnukad-vs-Koletised vms selline ja kui raha poleks maksnud selle eest, siis oleks poole seansi pealt välja küll jalutanud.

Igatahes peale kino helistas Surka ja läksin tema poole. Ajasime seal mingit möla ja siis läks teema pokkeri peale. Surkal oli haige pohmakas, aga kuidagimoodi suutsin ta ikka ära veenda, et on vaja sessioon teha ja näidaku ta mulle kuidas see PLO50 multitable grindmimine käib. No teeme siis lauad lahti ja ma vaatan mängu mis on muidugi ülisitt. Mingid lollid vargused, flopis õhuga blufimised lootuses et paardunud boardil viskab AA äkki maha, sest kardab nelikut. NEVEREVER seda ei juhtu ju! Fakk, siis vaatasin, et vend vajab ikka täiega õpetust ja hakkasin seal siis koolitama, käsi analüüsima mängu ajal ja õpetama mida teha. Peale tundi-paari jäi sess muidugi miinusesse mingi 60 euri, aga pohh. Samas muidugi tore. Enne õpetamist oli vend VÕITEV MÄNGIJA, enam ei ole :D

Mingi viie paiku tiksusin sealt siis koju ära ja läksime lahku ideega, et ta lükkab enda pool mingi homegame'i käima ja annab teada. Et kui ma viitsin, siis võiksin ka tulla. No selge, why not. Kodus kirjutasin sujuvalt blogi laupäevase postituse ära ja sain Valtsiga kokku. Kui selgus, et võimalus cashi taguda, sisi muidugi suutis ta mu ära moosida, et ma teda 50-50 diiliga stake'iks ja et kuni 3 buy-in ulatuses. Rääkis veel, et on üli-hüdro-super võitev mängija selle limiidi homegame'ides ja et 500 big beti 100 käe kohta pole mingi näitaja tema jaoks.

Tõmbasime siis Metroost veel läbi, sest see päev polnud ma midagi söönud ja tõmbasime Surka poole ära. Mäng pidi algama kell 19, aga me nagu bossid muiste jõudsime pea 2 tundi hiljem kohale. Seal siis käis selline sõbralik 1-2 blindidega 6-max kodumäng, kus kõigil stackid 150-400 bb deep. Ilus, see on minu mäng, see deep mäng. Võtsime siis mõlemad soojenduseks 200 eeku sisse ja läks lahmimiseks.

Neljas käsi jagati mulle AA. 8-handed mängus oli EP limp, Valts pani selle peale mingi raise sisse MP'st. Minu parem ja Valtsit vasak käsi pani siis mingi 3-bet 48 vms. Selle koha peal eeldasin ma, et kõige parem mäng on call, sest see 3-bet vend on olnud siiani üsna loose ja Valts teeb obv tema vastu nuppe. Eesmärgiks oli siis preflop tekitada vähemalt 300bb pot. No siis callingi maha ja kõik tagant foldivad kuni valtsini, kes teeb 200 eek nuppe. Selle peale 3-bet vend ägiseb natuke aega ja siis viskab maha; ma teen AA calli. Valts avab TT ja nupukott minu peale. 3-bet vend viskas ära QTo ja ütles, et oli väga lähedal callile. Ilus, tore homegame siis selline.

Igatahes sai seal siis natuke veel sumistatud ja üldiselt olin väga loose, mingi 70% käsi mängisin kindlasti sest nii deep oli ja enamasti tulin sisse kas raise'iga ja hiljem tihti ka 3-bet'iga, sest seal ei tehtud 4-bet'e (ainutl AA, AK ja KK ilmselt range) ja calliti. Peale seda sain ma positsiooni ja võtsin enamus pot'e flopil maha. Teatud vennad keda ma rohkem tead proovisid seal flop'oi floatida lootuses, et turnil maha võtta, aga ma ära ei andnud midagi ja seega nad kaotasid veel rohkem.

Siis ühel hetkel kui mängitud oli mingi tund aega oli mus tack juba 1300, Valts oli selle ajaga suutnud 2 korda juba busto minna ja teised vennad samuti. No ja siis mul oli juba jumalast pohhui, sest ma katsin kõik vähemalt 2-3 korda ära ja hakkasin iga käega 3-bet panema ja kui flopil natukenegi nõrkust näidati, siis panin kohe nuppe otsa. Enamasti ikka õnnestus ja akumuleeris päris ilusasti, aga tekkis ka suht rigged olukordasid. Näiteks 7-low suited flopil suutsin ma stackida 150bb kui vastasel oli 99 masti kaardiga ja mul 55 samad mastid. Luckbox oli aga räme ja tõmbasin runner-runner neliku kokku. Siis ühe teise vastase kohta tegin misreadi ja panin ta 88-99-TT peale ja callisin AJ ta maha, tüüp näitas AKs, aga flopil oli kohe J olemas ja abi rohkem ei saanud keegi. No häbi küll, aga nii see mäng käib. Kui ma nii loose juba olen siis, tuleb selliseid vigasid sisse ja teinekord on pot-oddis puhtalt ka igast suht sita-laadse kaardiga ära callida. Enamus mängijaid seal muidugi aru ei saa, et kuidas sa callid ära kui sa tead, et sa oled alla 50% favoriit käes. Aga eks see ole nende probleem juba.

Igatahes peale kaht tundi mängimist oli stack 200 pealt tehtud 1800 peale ja läksin koju ära. Valts võttis veel kolmanda rebuy enne seda ja sinna ta jäigi. Hommikul nüüd helistasin, et kuidas läks, siis selgus, et vahepeal oli 700 peal juba olnud, aga siis suutsis sealt ikka kuigagi busto minna. Viimane kord kui ma teda laivis steigin igaljuhul... Muidu suht fishine mäng ja üsna nitid koos. A'la see Kristofer kes Austraalias käis ja siis igast neti-grinderid kes veel 21 õnneks ei ole ja kasiinodes leiba päris käest ära veel ei võta. Muidu tore seltskond, aga möla neil veel nii kuldne ei ole ja mingi haige pervi jutt käis. A'la mingi rotti panek vs roti panek jne. Igatahes see oli üks põhjus miks ma seal kaua ei suutnud olla.

Praegu siis lähen sujuvalt Svenza poole jooma, sest Iff ja Valdis on juba seal. Õpetavad vanainimesele kuidas multitablemine käib ja kuidas see arvuti kasutamine käib jne. :D Viimane kord siis sai huumorit, kui muutsime Svenza mingi hüdro-suure monitori resolutsiooni ära. Vennal enne oli mingi 1024 x midagi mis vbl noh 15-tollistel monitoridel tavaliselt on. Peale seda siis vend vingus terve õhtu, et ei näe midagi ja kirjad on nii väikesed. Ja, et pokkerilauad on nii väikesed, et ei taha hästi näha neid numbreid seal jne. Hiljem kui ära läksime, siis lubas tagasi panna, aga kuna neid muudatusi sai seal ikka palju tehtud, siis ilmselt ta sellega enam hakkama ei saanud. Aga tuleb aru saada, 30+ klubi ikkagi ju. muhahhaha :D

Täna on plaanis ära mängida ka Ranka foorumi HU turniiri esimesed mängud. Minu esimese ringi vastaseks on Rankapoeg, kes olen kuulnud, et pidi olema NL100 regular. 200bb deeb HU mängus kus blindid ei tõuse ilmselt mul väga suurt eelist ei ole, sest raudselt tegu mingi haige nit-assiga. Aga eks näis. Kell 17 pidime hakkama Trios neid grindima ja kui ma väga täis selleks ajaks ei jää veel, siis võib mängu moodi asja kah näha. Peace!

6 comments:

  1. Väga lahe lugemine, keep it up :)

    ReplyDelete
  2. eksid, fish, ma oleks sulle 77+, AJ+ 4 beti sekundiga otsa lükanud

    ReplyDelete
  3. 10min loe rsk su romaane. ühevaatlikumalt!

    ReplyDelete
  4. FAIL! ei ole 100nl regular, kuigi üritan selleks kunagi saada kui luckboxi ostan :P

    ReplyDelete
  5. Hea tõesti jah...jätka samas vaimus!

    ReplyDelete