Monday, April 27, 2009

Eelmise nädala mudagrindi kokkuvõte

Eelmine nädal sai kõvasti pokkerit mängitud laivis ja tulemused on üsna rahuldavad. Kolmapäeva kohta ma juba kirjutasin, kuid neljapäeval mängisin samuti Olympicus. See sessioon kestis kokku täpselt 7 tundi ja jäi 2 buy-in'i (2K eek) miinusesse. Tervitan Marxi, kes väitis et „blog on ühepoolne, sest kaotavaid päevasid ei ole.“ :D

Meenub üks huvitav Texase käsi kus mul oli bottom set 55'ga A59 boardil kus 2 potit ja 1 ärtu. Suutsin flopil 3-way allin tekitada kus ühel geoloogil oli A5 ärtust ja teisel J7s potist ehk mastitõmme. Turn ärtu Q ja river veel üks ärtu ning A5 sai runner-runner masti. Veel enne seda (ja iga käsi peale seda) oli J7s vend iga käega raise pannud ja alati flopi nutsi saanud millega järjest kõik busto tõmbas. Geoloog muidugi väga ajugeenius ei olnud, sest Omahas oli igalt positisiionilt iga käsi pot-raise ja iga flop tuli nuts + redraw stonecold nutsile (pole liialdus, sest vend näitas lehte kogu aeg). Pole paha. 1 käe vist lõppkokkuvõttes ainult võitsin ja seega istusingi seal ja foldisin kuni sain kella 5 paiku Texases top 2 millega sisse uhasin ja mille vastu sama J7s vend seekord Q8o auku kokku sumistas rea.

Seltskond oli muidugi tore, nägi esimest korda xpeepx'i ära, kes hullu möla seal ajas ja rahvast kägaras hoidis. Vana oli suht mudas ja lõpuks istus välja mängust, sest ütles, et ta ei näe enam kaarte. Aus otsus. No eks Olypicus on seal väga-väga kehva valgus kah ja eks neid maste on suht raske kokku viia. Seda eriti kui senior citizen oled. Kuigi möla vanal liikus, siis kaarte väga ei liikunud, sest pidevalt käis kommentaar, et Peep on elu-nit, sest nägi õhtu jooksul ainult kaht floppi. Kui korra sit out jäi, siis ootas 20 minutit big blindi, sest keeldus 10 eek varem sisse panemast. Aga küll ta õpib, sest väidetavalt oli tal see esimene kord üldse laivis mängida.

Reede ei alanud samuti just palju lubavalt, sest varem sai PokerNewsi foorumis maha hõigatud, et tulgu rahvas cashi mängima ja krt, nad tulidki. Võtsin 1000 sisse millest sain suht kiiresti 1500 ilma showdownita kuni tuli Marxi vastu käsi Omaha käsi, kus ta pani preflop raise sisse ja ma olin buttonil ning callisin. Flopil tuli K3K kus oli 2 ristit ja mul oli AK + risti tõmme. Marx pani siis pot kehtima mille ma maha callsin. Turn oli blank ja tehti nuppe. Mõtlesin siis et ehk pole fullikut ja kui on, siis mul on ülekaarte ning callsin maha. River oli blank ja näidati K3 fullikut, kus mul olid kõik out'id kaetud kah lisaks kõigele muule.

Sitsin siis veel seal paar kätt oma 600-700 stackiga kuni UTG't mingi uus tüüp (ilmselgelt netimängija, väidetavalt Triobeti turniirimängija) paneb 4x raise. Mul AQ off ja otsustan callida. Buttonilt paneb Marx raise 140 või 160, täpselt ei mäleta. Igatahes UTG ainult callib ja otsustan nuppe kütta. Marx ägiseb ja teeb ülitight JJ foldi mille peale UTG instacallib. Blank-blank-blank ja ma out ning läksin sööma ära.

Helistab EPT-Priit, et ta ka nüüd kohal ja tennise-turniirid on läbi saanud. Saame siis Olympicus kokku ja otsustasime Classicusse edasi minna sest seal on mugavam, hubasem ja diilerid on samuti kiiremad. Keegi meiega kaasa ei tule muidugi, sest mäng on seal väidetavalt liiga kõrge. Jõuame siis kohale ja paneme 4-handed mängu tööle. Rääkisime pitbossile seal mure ära, et „näe, keegi ei tahtnud tulla, sest 1000 eek min-buyin on palju. Sama mure oli ka kolmapäeval muideks paljudel inimestel, kes alguses ei tahnud Classicusse edasi minna.“ Selle peale siis tehti paar kõnet ja otsustati, et edaspidi saab 10-20 mängus ka 500 eek sisse osta. Suht hea otsus IMO.

Nõksutame siis seal natuke aega mängu teha ja laseme rumme, kui tuleb veel 2 tüüpi. Uurivad mängu ja summade kohta ja siis ütlevad, et käivad automaadis ära. No obv, neverever ei tule nad tagasi. Nähtud küll neid. Aga ei, tulid ikka ja olid rahapakid ka kaasas. Natuke vaatasid siis seal ringi ja reegleid ka teadsid + dealers choice omaha peale ei pipardanud. Pandi siis need readid paika, et minu vastu ei mängita suurelt, aga Priit oli naise ja triiksärgiga, ehk obvious fish on leitud lauas keda saab igalt positsioonilt huiata :) Aga eks ta ise andis ka selleks imidzit, sest callis QQ'ga peale preflop 3-beti 35K flopil vastase allin ära. Turn-river mõlemad seitsmed ja näidatakse K7 fullikut.

Tüübi sõber oli muidugi oluliselt tightim ja seega oli lauas ainult 1 target. Hakkasin ta vastu siis preflop 4-bet nuppe panema, sest tüübi 3-bet range oli any two. Kahjuks ta iga kord foldis. Otsustasin siis adaptida. Mina olen SB peal (stack 2K+) ja sama tüüp BB peal (stack ca 1300). UTG tuleb tal sõbral limp mille peale Taits paneb raise 60 ja ma callin maha. BB paneb min-raise 100 mille mina ja Taits callime. Flop 28K ja ma checkin. BB paneb bet 300, Taits foldib ja ma callin. Turn on 5 ja ma check-callin veel 300. River on Q ja ma check-callin veel 300. Avatakse lehed AT off ehk a-high, mina näitan 83 off ehk paar. Tehakse insta rebuy.

Järgmine käsi on mul ees 2 calli. Teen bet 120 mille peale fish paneb raise 300. Kõik foldivad minuni ja teen nuppe; käes on TT. Fish mõteb natuke aega ja siis callib. Flop 668, turn A, river 9. Näitan TT ette, vastas avatakse J3o. Rahakott jälle.

Priidu vastu tegin ka ühe huvitava käe. Pot on mingi 180 ja flop on 3h9sTs, check-check-check-check. Turn on Th ja betin 3 vastase vastu välja 120, kõik foldivad kuni buttonil Priiduni kes callib. River on Jc ja betin välja välja 100. Priit ägiseb tükk aega ja tunneb muret, et nii väike bet kuidgi. Et suurema oleks kohe maha callinud. Mõtleb natuke aega siis ja lõpuks callib. Näitan 75 ärtust, priit näitab K5o ja võtab pot'i king-high maha.

Peale seda lagunes mäng ära ja otsustasime Olympicusse edasi minna. Selja tagant jookseb Svenza järgi ja jalg on juba löögivalmilt üle pea lendamas. Kossu vaatamise muda olekut on klubis veel süvendatud. Lähme istume üleval maha. Siit edasi läks mul juba suht häguseks, sest alkoholi kogus hakkas ületama kriitilist piiri, kuid mõnda olukorda veel mäletan.

Oli mingi Omaha käsi, kus mul oli QK54 single-suited. Turnini oli checkitud, board oli A2J6 masti tõmbega mida mul polnud ja Svenza paneb pot mille Vamps maha callib. Panen buttonilt siis õhuga otsa ja Svenza teeb shove ning Kuco foldib. Mul midagi ei ole ja ega tal midagi muud peale 66 seal ilmselt olla kah ei saa, aga 2 auku rea tõmmet on piisav, et mudas peaga välja teha. River tuleb 3 ja sumistan rea kokku. Ai, kus siis hakkas sõimu tulema! Entertainment value-call.

Natukese aja pärast tulevad 2 Tallinna tüüpi ja teevad max-buyinid. Üks on Ivan Demidov'i täpne koopia (tehakse märkus ka obv) ja teine tundus ka suht hea mängija olevat. Igatahes foldivad siis seal kuni teema läheb korvpallile ja Svenza hakkab mölisema, et „kuradi värdjad Kalevi fännid raisk käisid seal leedukatele kaasa elamas. Värdjanäod! Paras oleks tellisega anda sellistele...“ Kuna tüüpidel olid valet värvi kossu-käepaelad (mitte Rocki sektori omad), siis hakkas neil suht kiire ära minekuga igatahes. Närvihaige kõrval on suht hirmus vist istuda :D

Rohkem ma igatahes midagi ei mäleta, aga hommikul ärgates olid kõik taskud viiesajaseid täis. Ju siis ühte taskusse ei mahtunud ära lihtsalt. Tuleb panna notice, et järgmine kord tuleb kilekott kaasa võtta.

Sellega tuleb Priidu räägitud lugu kohe meelde. Et käis eurosid eekideks vahetamas ja neid tuli terve Selveri kilekotitäis. Läks siis sularaha sissemakse automaati ja neid oli seal 2tk kõrvuti. Topib siis järjest raha sisse, sest ühe korraga ei mahu ju sinna auku eriti palju. Taga seisavad kaks tüdrukut, ootavad järjekorras tükk aega. Priit siis juhendab, et "näe, teine on vaba, võid kasutada." Tüdruk siis ohkab raskelt ja ütleb: "vabandust. Jäin unistama korraks!" :D

3 comments:

  1. Priidule: lähed näiteks tavidisse järgmine kord oma eurohunnikuga ja ütled, et tahad eekideks ja pangaarvele. siis nad kannavadki ja sa ei pea kilekotiga ringi liikuma ja türdukuid unistama panema

    ReplyDelete
  2. Marx!

    Tervitused kätte saadud! Ja ikka ei ole seda kaotust kui taskust 500-id pritsib.

    ReplyDelete
  3. ... väidetavalt oli tal (xpeepx`il) see esimene kord üldse laivis mängida.
    See oli mul esimene kord kasiinos laivis mängida.
    Poistega on enne ka taotud ning PN suvepäevadel.
    Eks sellepärast oligi veits palju julgustust võetud.
    Oma meelest käisin kaks korda aill innis - korra lugesin padad ja ristid mastiks ning teinekord dubble up.
    Tulemuseks enam - vähem 0.

    ReplyDelete