Thursday, April 23, 2009

12-tunnine pokkerimaraton Tartu kasiinodes

Nonii, raisk! Mõned päevad jälle möödas ja vahekokkuvõtete aeg. Kolmapäeval sai Priidu EPT-lahingut railitud kuni ta oma QQ-ga vastase 99 otsa jooksis mis kahjuks vastu ei pidanud. Kuna varem sai kokku lepitud, et õhtu poole läheme Taavile külla tema suvilasse ja hakkame grillima, siis sai nii ka tehtud. Iff ja Valts auto peale võetud, poest läbi käidud ja jõudsimegi rõõmsalt kohale. Alustuseks lükkasime need grillid ja sõbralikud turbo-donkament no limit omaha hi-lo turniirid käima. Peale seda sai otsustatud sauna minna.

Taavi suvila asub Otepää poole linnast väljas sõites kahe mäe vahelises orus ehk väga looduskaunis kohas kus suvel saab ilusasti golfi mängida ja noh, eks ka mõlemal pool sauna on olemas järved kuhu saab kohe otse saunast puki pealt sisse hüpata. Mõnus! Ainuke probleem oli muidugi see, et kuigi aprilli lõpus siin väljas on 10 kraadi sooja, siis seal kohas on alati selline omapära, et järved on kaua jääs. Nõnda ka seekord ja seda jääd oli lausa oma 10 cm veel! Sai siis mootorsaega jääauk valmis tehtud, kuid see külmus kohe uuesti kinni. Dämit! Täiesti uskumatu, aga ega looduse vastu ju ei saa... Igatahes lõpuks kuidagi petsime ära ja saime tummise sauna-sessi maha peetud koos jääaukude, ohtra alkoholi ja kogu kohustusliku mölaga mis nendel puhkudel sinna juurde käib. See selleks.

Eile oli selline huvitav päev, kus sai 12 tundi järjest pokkerit mängitud. Alustasime kell 19 Classicus, kus sai turniir käima lükatud. Kohe alguses sain suure chipivirna ette, kuid siis hakkas üks geoloog pimedalt allin panema ning mul oli loomulikult tarvis ta ära callida kogu aeg. Ilmselgelt joppasid kõik jaotused flipid mille ma siis kõik kaotasin. Finaallauda jõudes olin üks väiksemaid stacke ja lõpuks tegin veel täiesti seosetu blufi ka otsa peale mida olin juba out. Tiksusin siis seal natuke veel ringi ja sai otsustatud, et lükkame õhtu poole cashi käima.

Käisin kodust läbi ja kui tagasi jõudsin, siis oli turniir juba läbi saanud ja kõik kõvad cash-geoloogid kodudesse ära jooksnud. Hoo pealt haarasin Kuco raekoja platsist kaasa ja samas oli ka kohe Taits kelle samuti kaasa võtsime. Lendasime siis Olympicusse ja panime selle rahamasina tööle. Esimene käsi, 3 handed 5-10 blindidega dealers choice ja Taits valib holdemi. Buttonilt ta ise muidugi foldib ja Kuco SB-lt paneb kohe raise 50. Selle peale panen siis insta 160 ja Kuco teeb Phil Hellmuthi kombel turbo-allin muuvi. Teen siis samuti instacalli, sest AA'd on suht raske selles olukorras maha panna. Kuco näitab JJ ja easy double up.

Poolteist tundi ja 6 rummi hiljem istun juba 2K plussis stacki otsas ja lepime kokku, et kuna kolmapäev ja kedagi tulnud pole, siis teeme viimase ringi. Suht fishine muidugi, sest kõrvallauas kestis veel turniir ja Vamps koos mingi sõbraga grindis neid kaasino-holdeme seal. Ja krt, Känd ka lubas tulla, aga ei olnud näha venda kuskil...

Kuco siis ohkab, et „jääksin, kui fishiseks läheks kohe“ ja nagu filmis lendab lõuates sekund hiljem trepist üles Ants, kes on üli-üli-ülimudas ja hüppab kohe lauda. Taskust kukub 5K sulli välja ja tehtud-mõeldud, mäng läheb edasi. Pool tundi hiljem on Ants juba mitu buy-in'i miinuses, aga meeleolu ei lange. Tuleb minu, Kuco ja Antsu vahel Omaha käsi, kus flop on TTA ja masti pole. Check-check-check. Turn on A. Hakkan siis kohe sealt imema ja kütan pot'i kehtima. Kuco callib ja Ants ka callib. River on T ehk maas on TTAAT. Endal mul muidugi neid lehti pole ja mudas peaga tavaks, siis eeldan ka see kord, et ehk saab kuidagi ära võtta. Bet kehtima ja Kuco kütab kohe pot otsa. Ants ägiseb seal tükk aega, tahab juba foldida (ütleb ka, et peaks foldima), aga lõpuks teeb ka nupud. Mul Q-high, suht raske otsus, aga pean kahjuks foldima. Kuco callib ja näitab pocket AA'd, Ants teeb TK lahti. Suht fishine on vist välja bluffida kahte venda kellel mõlemad on nelikud käes, aga juhtub. Peale seda kätt jookseb Kuco rahaga koju ära.

Laseme siis kolmekesi edasi seal kuni tuleb mingi fish lauda. Kohe teise käega saab Taitsi vastu double-up, kui ta näitab set vs 2 pair ja sellest paar kätt edasi mängin juba ise tema vastu. Omahas saan 952 flopil viite seti ja hakkame kordamööda raise panema. Mul suht raske eeldada, et vennal on 99, sest mul endal ka ka üks 9 olemas. Igatahes flopil saame enamus nuppe sisse ja turn toob masti. Panen ülejäänud rahad sisse ja geoloog insta-callib. River on blank. Kahtlustan juba, et ehk sai masti kokku, aga mis teha. Viskan siis lehed lahti, näitan kolmikut. Vend naeratab ja teeb ka enda TTT kolmiku lahti. Ainuke jama, et omahas käest kolmik ei mängi ja scoop. Nutuvõre ja kodu poole minek. Kuskil kahe paiku laguneb mäng ära ja kõik lähevad minema, mul siis lõpuks ainult 3,5K plussi seekord.

Hakkan juba ära minema, kui ukse peal kukuvad otsa 3 tüüpi kellega Classicus turniiri sai koos tehtud ja nad tahaks ikkagi cashi tööle panna. Lubasid automaadist läbi käia ja jään ootele. Ajan siis Vampsiga juttu seal ja ootame fishid ära, Vamps lubas ka mängu sisse hüpata.

Arutasime siis Vampsiga Olympicu turnade kohta ja selgus, et ka teda häirivad samad asjad mis mind. Nimelt see, et turniirid pole atraktiivsed enam. Kui siin aasta tagasi toimus küll ainult 3 korda nädalas turniir, siis see oli vähemalt korralik kus tekkis auhinnafondi kah. Näiteks 550 eek freezeout ja 220-330 unlimited rebuys turniirid. Esikoht sai ikka mitutuhat krooni ja selle üle on ju ainult hea meel. Näiteks kui ma mingi 2 korda järjest kinni panin ja siis veel paar back-to-back rahakoha sain tuli päris hea teenistus juba. Praegu on muidugi need turniirid asendunud fishiste 100 eek 2-rebuy (miks mitte unlimited siis?) või mingi 50 eek freezeout turniiridega, kus karjakesi 6 tundi folditakse ja siis esikoht tummised 500 krooni tasku pistab. Väga igav ja kohe üldse ei kutsu mängima!

Lisaks sai arutatud, et tulemas Olympic Open Championship turniirid, kus on magus Main Event 16400 eek (1049 eur) buy-in'iga. Kuna Triobetis satikaid ei viitsi mängida ja muud moodi ka ei tea kuidas piletit saada, siis jääb seekord minemata. Põhjus lihtne: ei taha oma rahast seda summat välja maksta, sest on majanduslangus ja variatsioon on sellistel turkadel suur. Küll aga oleks nõus minema kui toimuks mingi satikas, näiteks 105 eur freezeout (1/10 saab pileti) või siis 1000 eek rebuydega oleks veelgi tummisem, sest siis saab lahmida täiega ja kujuneks täiendav prizepool kah. Aga noh, eks unistada võib. Seniks korraldatagu siis 100-krooniseid turniire ja las päris pokkerimängijad ootavad nädalavahetust, et mõned tunnid cashi saaks omavahel mängida.

Tagasi eilse juurde. Kui tüübid pangast tagasi jõuavad, siis on tekkinud juba veel pokker-huvilist rahvast ja toimub laua juures ootamine. Vennad juba muutuvad kärsituks, tuhanded kroonid on näpu vahel ja lõuatakse, et „pokkerit! Tulge võtke mult raha ära, teeme mängu“. Igatahes siis selgub, et pole vabasid diilereid, sest kaks lauda on täis ja teistes laudades grinditakse diileritega HU teha. Egas midagi. Pool tundi tiksumist ja napilt enne kannatuse kaotamist leitakse lõpuks ka vaba diiler. Mingi tunnike jõuame grindida, kui kell saab 5 ja Olympicus pokker kinni pannakse. Sellest sessioonis siis jälle mingi 1,5K plussi.

Võtame enda näärivanad kaasa ja lähme edasi Classicusse. Lendame siis kümnekesi sisse ja tõmbame pokkeri käima. No ega seal väga rõõmsad ei oldud meid nähes, sest kõik juba magasid diivanite peal tekid üle pea, aga tuldi ikka vastu. Umbes pool seltskonnast mängis pokkerit ja kehvema närvikavaga vennad lasid siis neid kasiinomänge seal. Igatahes tõmmati elu käima.

Sai siis seal igast haigeid bluffe ja asju tehtud ning kui päris aus olla, siis selleks hetkeks olid kõik juba ülimudas ja käis see üksteise üle kavaldamine. Ants tõmbas mitu korda järjest kõik vennad bustoks, aga neil oli siiski hea meel, sest „10K+ pole kahju kaotada, kui saab heade mängijatega koos olla ja samas ise ka midagi õppida“. Muig! Igatahes kell 7 tuleb boss kohale ja ütleb, et viimased käed ja koju minek kah. Ja kuna 3-handed seal lõpuks meil jäi ainult, siis peale paari jaotuse tegemist hakkas button-rake maksmisest suht kahju ju panimegi laua kinni. Sain siis sealt kah mingi 1K plussi ja tegin veel ettepaneku natuke tiksuda ja siis Riiga edasi tõmmata. Kahjuks keegi vedu ei võtnud ja tuli koju ära minna. Väljas oli selleks ajaks juba valge, linnud laulsid ja inimesed ruttasid tööle minna...

4 comments:

  1. Mida ***** ?!?!? Läksin ma VAST pärast neliku kätt minema.

    ReplyDelete
  2. viskab TTT letti, et tal kolmik...kust selliseid fisse saab?

    ReplyDelete
  3. OLYMPIC CASINO POKKERIRUUMI REEGLID


    Üldreeglid
    1. Park kasiino pokkeriruumi lahtiolekuajad on kell 19:00 kuni 06:00. Laupäeval ja pühapäeval 18:00 kuni 06:00.

    2. Tartu kasiino pokkeriruumi lahtiolekuajad on 19:00-06:00

    teil peaks ka ju 6ni olema??

    ReplyDelete