Monday, April 6, 2009

Laupäevased afterpartyd

Laupäeva hommik algas sellega, et kell 14:00 silmasid lahti tehes oli dehüdratsioon teinud oma töö. Õnneks oli üks tark poiss veepudele voodi kõrvale täis peaga õhtul veel jätnud ja see probleem lahenes kiiresti. Natuke tiksusin siis netis ringi ja mingi hetk helistas Taits juba, et Classicusse tuleb kohale mina, seal olevat kell 15:00 algusega mingi turniir.

Jõuan siis kohale ja panen nime kirja. Olin 15-s ja kokku mahtus kah 15 inimest, lucbox on kah ju hea olla. Selgus, et tegu oli freerolliga kus pidid olema mingid meeletud paketid-asjad võidud, aga keegi täpsemalt midagi ei teadnud. Ajasime siis Taitsiga seal niisama möla mingitest reisimise asjadest jne ja tutvustati ka tema naist kes siis kohe pokkerit sunniti mängima. Viie minuti jooksul tehti Holdemi põhitõed selgeks ja seletati ära, et paar on tegijam, kui ace high ja et tasub vaadata mastisid-ridasid kah. Ja et top pair on insta nuts ja seda maha ei panda :D

Nonii. Hakkab siis turniir pihta ja kohal ikka standard-geoloogid nagu Aleksander, Priit, Svenza ja siis terve hunnik fishy-fishy'sid. Kohe esimese käega suutsin Taitsi tüdruku vastu flush draw'ga flopi ja turni panustades pools stacki maha uhada. Kusjuures riveril mul mast kokku ei tulnud, tüdruk tegi suht min-beti-laadse beti ja ma ei saanud teda K-high lihtsalt maha callida. Järgmine käsi callis sama tüdruk Geriti vastu 73o'ga ehk sisuliselt 7-high maha 3 tänavat. Svenza siis kõrval muidugi irvitas, et insta bad fold oli mul. Faking geoloog ajab tilti sellise mölaga täiega ;) Ahsoo, Geritil oli muidugi pocket rockets millega ta AAAJJ fulliku sai :)

Kuna poolt stacki enam polnud, siis selgus, et mingi rebuy võimalus oli ka, 50 eeku. Samas mingi loogika keeldub nagu freerollil rebuyd tegemast kui just väga head overlayd vms pole. No siis saigi hakatud uurima, et mis võita siis saab. Lähen räägin seal mingi tüdrukuga kes ringi tiksus seal kahe laua vahel ja seletan, et tahan täpsemalt teada auhindade kohta, et just väärtuste kohta. Minuti pärast on tüdruk paberiga tagasi ja vuristab maha, et "10 taala pokkerikontole, siis mingi main event satika satika pilet ja siis mingi nädalal turka satika pilet" vist kah. No selge, aga palju väärtus on? Seda ta öelda ei osanud, aga abivalmid nagu nad on läks kohe uurima. Natukese aja pärast tuleb tagasi, et ta helistas Tallinnasse nagu ma soovitasin ja sealt öeldi, et tuleb ära regada ennast sellele mingile lambi saidile ja siis saab teada. Et ma õhtul peale turkat võiks siis ära regada :D Ok, mõte ju hea, aga mul on kohe ju otsus, et kas ma teen rebuy või mitte? Et palju selle VÄÄRTUS/value on?

Teen siis veel vahepeal paar kätt ja tüdruk tuleb lõpuks räägib, et sai teada, et 18 taala on kogu paketi väärtus. Selge-selge, rebuy ei tee kohe kindlasti siis. Paar kätt hiljem tegin A6s MP'st 14BB stackiga nuppe (suht sitt push-fold obv) ja sain koju ära. Minu vasak käsi callis A9s ära ja Svenza küttis sealt veel TT'ga nuppe otsa + seebitas A9 tüübi ära, et foldida ikka kuidagi ei saa, et pole eetiline vms. Täpselt seda kätt ei mäleta, aga flopis oli A ja T maas (A9 tüüp veel lõugas, et "jess! ässs!" Svenza vaatas otsa, et "lammas oled v? mul set, fish!") ja riveriks oli seis, et meil selle kahe tüübiga oli täpselt 1 out kahe peale. Obv, et ei tulnud ja saigi kiiresti välja.

Meie seltskonna omadest seal lõppkokkuvõttes paketi kohale keegi peale Priidu ei jõudnud. Ja Priidul oli ka haige luckbox sellega. Esiteks oli see, et nad Geritiga olid varem reganud, aga nad jäid hiljaks. Samal ajal oli keegi tüüp waiting listis ja otsustati koht talle anda, sest need kaks hilinejat ei pruugigi ju jõuda. Seega oli neil kahe peale ainult 1 vaba koht mille Priit siis lõpuks ikkagi ära andis ja teadis, et ta ise ei saa mängida. Kuidagi sai ta aga jutule seal ja lõpuks lasti ikka mängu. Ja siis lõpuks kuigi ta ei pidanud üldse mängima võitis ta ära. Edasi mis toimub on juba obv, et kõik satikad võidetakse ära ja siis main event pannakse ka kinni. Samas see 10 taala BR gämbeldatakse 2K taala peale ja sumistatakse välja. Liblika tiivalöök eksole? Eks näeme.

Õhtu poole sain mitte-pokkeri seltskonna inimestega kokku ja sai tehtud Kaupsi toidumaailmas sisseoste enne peole minekut. Rummide leti juures seistes polnud mingit tunnet, et võiks nüüd täiega juua peale eilset. Seega sai võetud hoopis õllesid ja seasnäkke. Taksoga lasime Lõunaka taha kuhugi välja ja sada eeku ainult. Majanduslangus on hea. Taksohinnad on täiega kukkunud, varem oli buyin 35 eek, nüüd 25 ainult; kilomeetri tasud on samuti langenud mingi 2004.aasta tasemele. Is nice!

Ühesõnaga see pidu nagu pidu ikka. Alguses sai rahulikult õllesid libistatud, siis läks rummi peale üle. Siis tuli hea mõte, et võiks jooki juurde tuua ja hakkas see Gallianode laskmine pihta, nii hotshot'e kui igast põlevaid variante mida siis kõrrega imetakse. Edasi sai veel igast kokse tehtud kuni oli päris mõnus olemine juba. Sellele järgnes standard eesti segasaun, kus mehed lähevad sauna ja naised tulevad neid segama. Siis mullivannid ja muud möllud. Standard ühesõnaga. Mis väga standard ei olnud oli see, et teema läks pokkeri peale üle ja siis üks tüüp hakkas seal tüdrukute seltskonnas bossama, et ta on pokkerispets. Et mingi flash-simulatsiooni on tõmmanud ja sellega harjutanud. Et mingi poole tunniga sai pokkeri selgeks ja pole probleemi, sest ta täielik spets. Sai siis seal tõmmatud igast käsi ja asju showdownini välja ja naistel rõõmu kui palju. Ja siis läks juba riiete peale mängimiseks. Küll see pokker on ikka tore mäng! Oleks vaid õnne...

2 comments:

  1. ROFL, hea kraam. Kuldse mölaga blogijaid on veel vaja täiega :)

    ReplyDelete
  2. ei võitnud ma mingit paketti kahjuks, enda arust vähemalt

    ReplyDelete