Monday, April 6, 2009

Reedene alko-pokkeri-grind

Nonii, esimene postitus siis. Ühesõnaga reede kujunes üle ootuste pokkeriküllaseks päevaks ja kahjuks samas ka veidi alkolembeliseks. Peale lõunat sai juba jooma hakatud ja rummuteid läks ikka looma moodi. Nüüd tagantjärgi ma täpselt ei mäletagi mis toimus täpselt, aga kell 7 olime Tartu Classikus kohal ja turniirile regatud. Mänguks siis 33o eek freexeout, 2000 algstack, 10-20 algblindid, level 20 minutit. Kohal oli mingi 12 fishi ja läks lammutamiseks. Ilmselt väga head mängu ma ei näidanud, sest 20 minutit hiljem ma juba railisin ja rääkisin Aleksandriga juttu. poleee pahha. Igatahes Aleksander soovitas mul Olympicusse minna, sest seal on väidetavalt late buyin ja sealt võib ju saada. Nii ma tegingi.

Kell 19:25 oli Mürakas Olympicu teisel korrusel ja seepis Kristit, et teda ikkagi mängu lastaks. Kristi muidugi väga rõõmus selle peale polnud, sest 2 minutit varem oli ta late buyin'i stackid laualt ära korjanud ja lootis kiirelt õhtule saada. Lõpuks sain ta ikkagi ära veenda, et juhul kui mängijad lubavad, siis ikkagi võetakse mind mängu. No siis oli teine katsumus, et fish ikkagi mängu lastakse. Kohal oli 7 venda, kes Pokerstarsi pusaga venda nähes silmnähtavalt rõõmsad muidugi ei olnud, sest neil ju nii sõbralik kodumäng seal käimas ja 220 eek freezeout turna jaoks on ikkagi suured rahad mille eest saab nii mõnegi õlle osta.

Nonii, ühesõnaga seal lõpuks selgus oli ikkagi üks vend kellega ma varem mänginud olin; Rain vist oli ta nimi. See siis teadis julgustada, et ma olen tegelikult fish ja ega ta üle ühe leveli enivei vastu ei pea. Jess, võeti siis rõõmsalt vastu ja sai grindima hakata. No siis seal saigi lastud vaikselt ja lauda terroriseeritud; keegi midagi teha ei julgenud. Igatahes mingi poole kümne paiku olid Aleksander ja Kuco Olympicus juba, sest nende turna oli läbi saanud. Ja mitte läbi saanud, vaid vastavalt taskus esimene ja teine koht. No imo oli see küll mingi turka lühidalt kestmise mitteametlik rekord, teinekord ju läheb julgelt üle südaööö. Ühesõnaga sai seal siis möla aetud kuni ma lõpuks bubble suutsin jääda, täpset kätt ma muidugi jälle ei mäleta, ilmselt mingi fishine selline. Juba õhtu pokkeriga 550 eek miinuses.

Raisk! Tegin siis Kucole kõne, et "kus sa raisk oled, lükkame cashi käima kuskil." Igatahes sealt tuli mingi fishine vastus, et pigem rõhuks ikakgi alkole ja tema ei tea. Pakkus välja, et nad Taitsiga juba käisid Classicus ja telefonid kirjas + lubati helistada kui cash käima saadakse. Kuigi Kuco oli kodus sain ma ta ikkagi ära seebata, sest poole üheteist ajal sai juba Metroos Wrapi lastud ja läksime edasi Zavoodi rummuteid kulistama. Seal sai paari tuttava tüdrukuga juttu aetud ja läksime edasi Genealistide klubisse, kus kurat oli ju jälle lõputult odav rumm. Nagu 8 cl ei saa ju maksta 50 eeku! Peab jooma kohe, raske on keelduda.

Kell 12 helistab Taits, et nemad on Classicus ja seal on cash koos. Krt tulgu me ometi sinna. No samas meil seal just hull möllu-tantsu värk käis ja päris mõnus mingi reggae pidu käis, j.o.c. jorises taustaks seal veel jne. Fakk, siis Taits nagu ei jätnud järele ja saatis mingi 5 sõnumit vähemalt + helistas, et krt kui me kohe sinna ei tule, siis me oleme ikka täiega fishid, sest seal on Tema, Trikimees ja siis kaks vene tüüpi, kes tahavad rämedalt välja käristada. Kuidagi sain siis ikka lõpuks liikuma, kusjuures Kuco ei tahtnud tulla ja tahtis 30% actionist ära osta. Olin nõus.

Mingi ühe paiku jõudsin siis Classicusse, kusjuures vahepeal olin automaadist 4K välja sumistanud ja mõtlesin, et see on gap ka, rohkem ei taha hävida ebakainelt. Loomulikult olid selleks ajaks kõik fishid juba jalga lasknud ja ajasime Taitsiga seal kasiinotöötajatega möla, sest muud rahvast seal reede õhtul ei olnud. Otsustasime edasi Olympicusse minna. Ja hopsaasaa, seal oli rahvast nagu murdu, kahjuks mitte pokkerilauas.

Hakkas siis jälle see Kristi seepamine pihta, et paneme pokkerilaua tööle, me teeks Taitsiga heads-upi soenduseks ja küll siis rahvast tuleb juurde. Muidugi Kristi polnud nõus: "Alla kolme mängija ma ei lase!" Standard. Järgmine idee oli siis rahvast juurde kutsuda. "Kjess pokkerit tahab mängida meiega?," lasin siis üle kasinni seal. Selle peale Kristi läks maruvihaseks ja hakkasime muidugi vaidlema. Kristi: "Ei tohi mängijaid meeilitada enda mängu mängime" - Mürakas: "Miks ei tohi?" - "No, meil on selline reegel..." - "Mis reegel, näita ette. Usun ma vissst sind ju". Selle peale läks Kristi eriti närvi ja tahtis juba turvameest kutsuda, kutsus kah. No siis saime aru küll, et läheb sitaks juba, aga sai ikkagi edasi vaieldud, et "davai, viska välja siis, kui nii kõva tegija oled". Ma ei tea mis siis edasi sai, aga kuidagi rahunes ikkagi maha see asi ja üks vend keeras kasiino-holdemi juurest pea ringi ja ütles ,et kas cashi saaks mängida? Et tema tahaks küll mängida. Ohhoo, meil Taitsiga näod rõõmsad ja lükkasime mängu siis tööle. Me mõlemad võtame sisse 1000 eek (5-10 blindid, dealers choice NLHE & PLO) ja siis näärivana tuleb kasinnilauast oma 250-ste torniga kah sinna.

Laseme siis kaks kätt ära ja kuna dealer's choice, siis vend uurib, et kas saab ikka valida ja mida ikkagi valida saab? No ja siis vend laseb, et "davai, pane omahat". Ohhoo, mul sirmad juba rõõmust märjad, sest siis on ju teada, et saab rahakotti tavaliselt fishidelt kätte ülikiiresti. No ja siis kui Taits ühe buy-ini ja mina pool juba miinuses juba olime, siis selgus sujuvalt, et vend on varem mänginud küll. Et on juba 20 aastat pokkerit mänginud ja kõik kõrged mängud läbi grindinud ja ringi reisinud pokkerit mängides. rsk! :D no siit siis õppetund, et tuleb ikkagi vendadega alguses juttu teha, tausta uurid jne. ei maksa eeldada midagi pokkerilauas ja fish ei ole fish enne kui ta on tõestanud, et ta fish on :D

Pool tundi ja neli rummi hiljem hakkab rahvast lauda tulema. Üks on kohe Kuco, kes klubist tulnuna kohe seletab, et deal on off ja tal muidu kehvad oddsid, et mängida. Ma nõus. Vend muidugi lauda ei saanud, sest enne kutsuti ta alla ära. Mõne hetke pärast tuleb Kuco üles ümbrikuga, jess rakeback anti kätte. hhahahahaha! Järgmine vend kes tuli on mingi tight nit vend, kes alati käib mängimas ja kelle nime ma rsk ei teagi. Küll tean ma seda, et Svenzal on alati temaga probleeme ja haigem vaidlus käib. Igatahes lõppeb asi sellega, et kellelegi ähvardatakse kannaga või hüppelt pöördega kannaga näkku lüüa. Või zetooniga visata vms. Igatahes lõppeb see alati sellega, et pitboss kutsub kohale turvamehe ja Svenza saadetakse välja VÕI kõik lepivad kokku, et kõik on hästi ja teeme rahulikult edasi. Ühesünaga, misiganes. Standard Tartu cashgame.

No siis olime juba 4-handed ja lasime seal Taitsiga päris huvitava käe: Mul MPst K6s ärtust ja limp. Selle peale teeb Taits buttonilt oma standard 6-kordse raise'i mille BB ära callib ja mina ka callin. Flop tuleb 568 rainbow. BB check,ma betin välja, Taits kütab otsa, bb foldib. Ma mõtlen mida teha ja lõpuks callin. Turn tuleb Q mille peale ma checkin ja Taits kütab insta nuppe. Live read pidas siinkohal paika ja obv, et tal ei ole paarigi. Callin siis maha, river tuleb 9. Viskan lehe lahti mille peale Taits ütleb "võta ära" ja teeb ka lehe lahti, et näidata et ta tegi blufi. Tema leht oli 72s ja obv oli tal rida mida ta ise tähele ei pannud. Proovi veel purjus donki readida, vend ju ise ka aru ei saa mis ta teeb... REBUY ja -1000!

No siis grindisime seal veel natuke kuni tuleb lauda mingi noorem tüüp. Tunnen ära, et temaga oleme Trehvis mänginud mingi 3 aastat tagasi ja muidugi kellegi tuttava-tuttav vms. Vend siis kohe ülisõbralik selline, seletab et nädal tagasi sai 21 ja peab kohe ära proovima selle pokkeri. Uurin siis veel tausta, et mis mängijaga siis tegu on. "No aeg-ajalt sõpradega mängin kodumänge, netis ei mängi," räägib ta. No teadagi. Laseme siis paar ringi ära ja mäng tunudb tal suht ok, teeb 3-bet'e ja asju mida netis enamasti tehakse. Uurin siis uuesti, et kus sa netis mängida ja mis su kasutajanimi on? Äkki ma tean kuskilt PNewsist või ksukilt. Vend siis paneb tõsimeeli, et " ma ei saa sulle oma kasutajanime öelda, sest sa lisad mind sõbraks ja siis võtad mult kõik raha ära. Ma tean teid haisid küll, alguses olete kõik sõbrad!!!" Nagu ROHVELAMAO, wtf. Ma never-ever ei teeks sulle seda ju; ma ei mängigi netis üldse. Aga mõte iseenesest hea ja vend lõpuks ei rääkinudki rohkem enda netimängudest. Krt, mul kindlasti ei ole käsi südamele pannes ka sellist plaani olnud. Pigem ma ikkagi räägin juttu selleks, et aru saada milline on tüübi normaalolek, kehaasend ja hääletoon, et siis seda võrrelda tulevikus mõnes käes raskes otsuses olles ja aru saada, kas on bluff või on real hand...

Igatahes mõni käsi hiljem olin sama tüübiga ühes PLO käes, kus on limp pot mida ma siis buttonilt pot-raisin, tuleb neli calli; pot on 400-500 vahel. Flop ThJhAc. SB (sama tüüp) betib kohe välja 400, kõik foldivad. minu käsi on AhQhAsTc ja siin kohal on juba üsna obv, et nupud lähevad keskele. Turn tuleb Qs mis krt toob surma ja river on blank. SB avab lehe JJ72 ilma masti tõmbeta ja rahakott.

No ja selleks ajaks oli kell juba kolm saamas (pool tundi aega) ja tuleb Kristi, et viimased käed ja siis tõmmake keldrisse ära! (Olympicu töötajate keeles on see Classic Casino) Selle peale kõik lähevad närvi täiega ja tahavad kohe ära minna. Igatahes sai siis joogid ära tehtud ja võtsime oma nääri-jõulu ja muidu vanad kaasa ja läksime Classicusse edasi. Seal kõik töötajad rõõmsad, sõbralikud, väga hea meel et me tulime. Olympicust võtsin mingi 2,5K välja ja mingi 1,5 siis ainult plussi seekord.

Nonii, hakkasime siis Classicus cashi ketrama. 10-20 blindid, dealers choice NLHE ja PLO. Kõik võtsid sisse 50bb ehk minimaalsed 1000 eek ja nii tegin ka mina. Kohe alguses sain kellegi vastu nupud sisse ja sain duublisse, siis korra veel midagi ja oli 2,5K peal juba. naissss! No siis tuli üks huvitav käsi, kus minu ees on 2 limpi, ma limbin ka CO limbin AKs ja BTN (see "ma ei ütle oma kasutajanime" vend) kütab 80 vms. Kõik callivad, callin kah. Flop tuleb KT8 poti masti tõmbega, mul kaks ärtut. Kõik checkivad buttonini, kes paneb mingi 700 mille peale kõik foldivad ja ma nuppe teen. Button instacallib lisaks 1K ja tema käsi KQo. Rahakott minu peale.

Üks huvitav PLO käsi veel siis seal. 5-handed limp pot mida ma CO pealt pot-raisin, kõik callivad. Flop tuleb Td7h2s ja kõik checkivad minuni. Minu käsi 9h8h7s6h ehk siis sucker-wrap suht. panen kohe c-bet pot mille peale kõik kuni minu parema käeni foldivad kes kütab nüüd omakorda pot'i. üldiselt pean eeldama, et vastane paneb mu siin AA peale ja seega olen nõus 100bb deep nuppe tegema küll. turn on blank 3c ja river Ts. Kõrvalt avatakse kaardid 7642 rainbow ehk flop min-2p ja minu middle pair kicker 9 counterfaitis ära tüübi ja scoop.

Egas seal midagi sitsisin seal mingi 5K-6K vahel kuni kell sai kuus ja siis läksin koju ära kah. Standard jooming siis tartu moodi ja raha on mudas peaga koju jõudes alati rohkem kui kodust välja tulles... Meenub kord kus Karu helistas mulle kunagi aasta tagasi üks hommik ja uuris, et ega ma ei tea kuidas tal 6K Olympicu chippides tasku sattus? Jah, tüüp ei mäletanud, et oli cashi käinud mängimas :D

1 comment: